Igår.

Dagen före denna höll jag och Max en middagsbjudning hemma hos honom som jag anser blev väldigt lyckad. Med vissa motgångar eftersom vissa av oss är uppväxta på halvfabrikat vilket i för sig inte är mycket att göra något åt.

Menyn i sig var enkel, lätt att göra.



Saffransrisotto

Örtmarinerad kyckling med fetaostsås och klyftpotatis

V
aniljpannacotta med hallon




-Och nu sitter man bara hemma och tittar ut genom fönstret, men vad ska man göra idag? Känns som dagen är förlorad enligt mig, En timme gick bort för att de helt plötsligt skulle vara sommartid, men då är det väl sommar snart hoppas jag.

Nästa vecka ska jag sluta i Fryshuset, Orkar inte med det längre, jag finner det inge kul längre och jag vet att det inte är kul i skolan men varför plåga sig mer än nödvändigt för att sedan ändå få kackiga betyg som jag inte ens klarar mig på gatan med? När man kan göra något kul av ens skolgång, och bli det man vill och säkrare kan få jobb i?

MEN idag så ska jag i alla fall nog ha de roligt, hoppas du inte får de fullt så bra som mig, för då skulle de ju inte vara någon idé att jag skrev att jag skulle ha roligt om du ändå hade de bättre, de vore tråkigt, blir ingen bra historia då.

Så... Hejdå.

Dagen Gryr

Shoo.

Nu är jag hur som helst i skolan, vaknade otroligt tidigt idag värkar det som.
En kaffe skulle inte sitta fel, och i helgen ska man ha middagsbjudning men har knappt planerat det, kanske vore en bra idé att börja med det idag.

Skolan. Ja, det suger just nu om jag ska vara ärlig, inge kul längre och jag har tröttnat på allt känns det som. Men vad ska jag göra åt saken? Sova bort dagarna kanske, en sak som är säker är att jag ska sluta skolan, där efter ska jag se vad som händer, men antagligen ska jag väl skaffa ett jobb någon stans.

Nu sitter jag i alla fall på Datorkunskapen i skolan, är astrött men jag hade i alla fall kul, ifråga sätt inget, inte vid något tillfälle, och sluta skriv svar på mina inlägg i mitt namn, jag väljer ändå om kommentaren ska publiceras, och jag ser vem du är, och om jag inte gör det kan jag ta reda på det om jag känner att det är viktigt, men jag tycker det bara är onödigt, är inte på humör för det.

Ska på jakt efter kaffe nu.

Blogg says Hello You

Efter flera månaders arbete och förberedelser har äntligen den kanske lite mindre efterlängtade bloggen kommit ut som en betaversion på The Internet...
Jag tycker man kan börja med att ställa lite krav på dig som ändå tar sig tiden att snoka på någon annans domän;

Du har nu kommit in på Mitt territorium, detta innebär att allt som publiceras här är av någon anledning intressant eller bara helt "random". Det är absolut inte din uppgift att på något sätt kommentera det jag skriver eller tänker för att Du tycker annorlunda, jag skiter liksom i att du kan bygga högre hus av lego, mitt hus är ändå finare.


Och för att få till ett passande slut kan jag stolt konstatera att svarta oliver är godare än gröna med paprika*

 

Nästa gång så ska jag ta tag i ett aktuellt ämne som folk inte hört talas om så stanna kvar eller gå på toaletten under pausen för jag är snart tillbaka!

 

*=rött fenomen inuti gröna frukter som växer på mycket ovanliga buskar i sydöstra Japan i en liten by som heter Yakiniku, Inte för att förväxlas med Fredrik Reinfeldt.


RSS 2.0