Mörkt ute

Vaknade för kanske en halvtimme sen, solen kommer inte visa sig förens kl 08, vilket är samtidigt som jag ska vara i skolan, vilket suger. Är inte alls särskillt pepp på Servering.

Tänkte göra en liten snabb äggröra nu så ja orkar med dagen, sen måste jag börja gå.

Dock är det bara tre dagar kvar till DreamHack! fett nicceee.

 

Men när fuck kommer snön?!


LuL WuuT?

Storbritanniens grevskap (counties) är administrativa, ceremoniella och geografiska enheter, ungefär motsvarande län i Sverige och Finland. Nordirland är sedan 1973 indelat i enbart distrikt, som oftast är mindre än de tidigare grevskapen, och Skottland och Wales är sedan 1996 indelade i kommuner som kan vara större, mindre eller lika stora som de historiska grevskapen. Vissa av dessa kallas counties, men det har ingen praktisk betydelse. Grevskapen ersattes i Skottland av regioner redan 1975, som dock hade en liknande struktur som de samtida grevskapen i England och Wales.

Endast i England är grevskapen ännu den huvudsakliga indelningsformen i större delen av landet, även om storstadsområden (metropolitan counties) sedan 1974 har ersatt grevskapen runt de största städerna. Efter en reform som genomfördes successivt under 1990-talet har även enhetskommuner (unitary authorities) införts, som i vissa områden ersätter grevskapen för administrativa ändamål. Liknande enheter fanns tidigare mellan 1888 och 1974 och kallades då county boroughs, vilket idag åter används som beteckning på vissa av Wales kommuner.






Picture unrelated




Kallt och förjävligt

Tja, helgen har ju bara varit för tråkig, har i stort sätt inte haft ett skit och göra, träffat några kompisar men de är ju typ allt, inget speciellt har hänt.

Kom på att jag hade lite bilder som jag tog från fönstret i somras som man kan lägga upp med lite nya bilder så man kan jämföra.


14 juli kl 04:57



14 maj kl 20:42


8 november kl 13:23



24 maj kl 15:28



8 november kl 13:20


Hemma

Sitter å knaprar lite på mina kastanjer, har inte något att göra så tänkte skriva lite så man i alla fall kan ana att bloggen är vid liv.


Oh Fuck...

Lovet är slut och imorgon är det skola igen klockan åtta på morronen, hur fan ska de gå då? Är ju inte direkt så trött. Så vad gör man nu? Ut får man ju inte heller gå, men de vore ju lite skönt å komma ut å göra nått...



Ajja, här har du i alla fall lite internet om du nu sitter i samma situation som mig.

 


RSS 2.0