Bry dig inte om url:en nedan så länge du inte tänk ladda enr den själv, ville bara spara den någonstans så jag kommer ihåg den tills ja kommer hem.

http://thepiratebay.org/torrent/4748979/VA_-_Minimal_Techno_vol.5_(2009)_-_Techno

Q W E R T Y U I O P Å A S D F G H J K L Ö Ä Z X C V B N M

Något jag alltid funderat över är varför folk är så rädda när "den nya influensan", hur ofta får man den egentligen? och näru väl gått å fått den så är du dödsdömd då? kanske de, eller de vore ju lite patetiskt om man dog i svininfluensa...
Dagens andra I-landsproblem är väl ändå "sommarens naturklimatsförändringsoffer" som svenska kyrkan (av alla jävla föreningar eller va dom nu vill kalla sig) ska samla in pengar till, hur stor andel av detta går inte till de förmögna prästerna så dom kan sitta där i sina kyrkor och lura i folk att de för 2000 år sedan fanns en man vid namn Jesus, som på den tiden va inne med sina träsamdaler och trodde han va något för att han kunde prata, en egenskap som ingen annan vid denna tid kunde bemästra. och att någon sedan begick brott mot griftefriden och åt upp hans lik i den grotta någon dumt nog hade dumpat honom för att ruttna för att sedan säga "han har återuppstått!". är det bara jag som tycker det är synd att förmögna äckel ska kunna sitta i en kyrka hela sitt liv och snacka om Jesus - Guds son och hur bright han va som åt bröd och drack vin hela dagarna för att sedan vid 65 års ålder kunna sitta i ett random kloster någonstans i Sverige och göra ost och sedan få in massa pengar på det? allt detta för att någon va hungrig nog för att äta en hängbördad ung man som marinerat sig innifrån med vin och bröd? vad komemr härnest? ska någon tjäna en slant kanske för att jag tappar bort mig själv i skogen? kanske är gräset grönare på andra sidan, kanske finns gud, kanske är World of Warcraft kul, kanske går bussen varje kvart även på söndagar, den som lever får se och berätta vidare historien i genrationer.

Världsbanken kräver piggelin och sänkta avgifter på Coca Cola.

sho, kom hem för ett litet tag sen, eller ja, ganska länge sen ändå, satt och funderade på nått att äta men de kommer nog inte hända, fast jag är fett hungrig ändå, Sofia den jekeln hade typ ätit sig proppfull hon idag, eller ah, nu på kvällen.
vi satt o diskuterade dehära med greker och deras status i vardagen,tyyyydligen skulle ja kunna säga typ "tja, ja är grek" och sedan bli förföljd hela kvällen men ja va lite skeptisk till detta påfund men de är säkert itne omöjligt om man nu har turen att hitta "grek-älskare" någonstans, kanske eBay, vem vet... kanske äre så du tänker Sofia ;-D heehehehheheheheeeeeeeeee <3

va finns det mer att skriva om? hmm... jag är lvl 15 på farmville om någon undrade vilket ja i för sig inte tror någon gör men nu vet ni i alla fall det och om ni undrar vad det är så ska jag säga att Google säkert kan besvara era frågor.
men vafan, känns lite ovärt att sitta och skriva värsta grejen och veta att de nog inte blir merän 5-6 läsare den kommande dagen.

med reservation för felstavningar / gramatikfel / tempusfel / upphovsrättsskyddat material och annat skit.

Tvåhundragrammare utan lök.

Idag, har jag inte gjort något annat än att spela på datan med oskar, de som dessväre sög rätt hårt va ju att Failia's (Telia) internet inte ville funka för båda  (detta trotts en halvtimme med supportjäveln i telefon som inte vekade veta hur man löste de, för att hela deras företag är falskt, det var väl helt enkelt så att de inte kunde bli bättre, men varför inte säga detta då?

Igår spelade jag väl oxå mer eller mindre hela dagen, om man bortser från att ja träffade Helena och Nicole (Grek) ett litet tag på kvällen.

INATT blir det nog samma sak igen, Snippra folk i ögat med min snipprare och kanske skjuta lite kineser =)

Å Tanja, du e underbar ;) <3

Varför?

Man känner idag till omkring 100 000 arter av svampar. Vissa fackfolk antar att det kan finnas över 1 000 000 arter. De livsformer som tidigare även kallades "äkta svampar" eller "högre svampar" (Eumycota) underdelas i följande fem avdelningar. Gisselsvampar (Chytridiomycota): Dessa är mestadels encelliga svampar. Eftersom många har flagellerade sporstadier anses chytridiomyceterna som en mycket ursprunglig form av svamparna (Fungi). Kopplingssvampar (Zygomycota): De skiljer sig från de andra svamparna genom bildandet av de okartade broarna mellan kompatibla hyfer under den sexuella fortplantningen. Cellväggarna innehåller kitin-kitosan. Kopplingssvamparna troddes inte bilda en fylogenisk monofyletisk grupp, vilket numera är konstaterat att de gör. Sporsäcksvampar (även "säcksvampar", Ascomycota): Cellerna är avskilda genom tvärväggar (septa) med enkel por och innehåller oftast endast en cellkärna. De könliga sporerna bildas i karakteristiska säckar, sporsäckar. Nu tänkte jag titta på mågra avsnitt Meerkat Manor, lite halvtrist och veta att Flower kommer bli dödad snart, men änsålänge har jag inte sett mer än tre avsnitt på första säsongen, Undrar lite dock hur det ska gå för Flower's dotter som också är gravid, tycker de är ganska taskigt att döda sina egna barnbarn men det är ju förstås en smaksak, men du kan ju ta och läsa vidare om svampsorter nu. Exempel är jästsvampar och penselmögel. Det finns en rad arter hos vilka makroskopiska fruktkroppar uppträder och som man därför betecknar som storsvampar, exempelvis murklor och skålsvampar. Basidsvampar (Basidiomycota): Cellerna är likaså avskilda genom septa (oftast med en uppsvälld så kallad dolipor samt parenthesomer, kringliggande strukturer genom vilka passage av organeller kan regleras) och innehåller oftast talrika olika cellkärnor. De könliga sporerna bildas i basidier. De flesta svampar med synliga fruktkroppar (storsvampar) räknas hit, till exempel kantareller. Mycelet kan i extremfall bli flera tusen år gammalt, som hos släktet Armillaria. Arbuskulära mykorrhizasvampar (Glomeromycota): De arbuskulära mykorrhizasvamparna utbildar en typisk endomykorrhiza, hos vilken trädartade membranutskott, arbusklar, växer i det inre av växtliga rotceller och på detta sätt etablerar ett symbiotiskt förhållande.De grupper som tidigare betecknades som "lägre svampar", exempelvis slemsvampar och svampliknande protister som Oomycota eller Hypochytriomycota räknas idag inte längre till svamparna (Fungi).


Jag i det Ensliga Storstockholm - Nu lite Drygare

(Comeback? du bedömmer, eller nej, det gör du inte)

NU tänkte jag i min ensamhet [källa saknas] skriva lite igen efter som jag typ en gång i veckan får lite dötid över. Vad har hänt? Besökarantalet på min blogg har gått ner till noll, jag har gått och blivit av med min gamla träheest som jag hade stående i mitt fönster och Michel Jackson har dött, läste att han begravdes idag - utan hjärna. Som han någonsin haft någon? Men hoppas att det sålde bra för kvällsbladet i fråga.

Jag kommer antagligen att återkomma med uppdateringar om hur det går för mig i livet och inte för att tala om min vattenkrasse i kylen, välkommen in till min domän i framtiden.

RSS 2.0